dimecres, 25 de març del 2009

Noves ocupacions

Els estudiants de la UB tancats a la Facultat de Geografia i Història han començat tres dies de vaga contra la normativa europea i els atacs policíacs de la setmana passada. A més de tenir piquets informatius a l'entrada de la facultat per explicar les accions que porten a terme a alumnes i docents, també proven d'impedir que es facin classes. A migdia han de fer una assemblea per a decidir si tornen a passar la nit tancats.

En canvi, els estudiants tancats a la UAB expliquen en un comunicat que han ocupat la facultat per 'la repressió continuada i violenta que sofreixen els estudiants'. En paraules seves, s'han tancat 'per manifestar el punt insostenible en què es troben les institucions universitàries d'haver arribat a l'extrem d'ordenar i permetre l'actuació policíaca violenta contra els estudiants'.

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat per a demà una vaga i una manifestació, a les vuit del vespre, a la Rambla de Barcelona contra la criminalització del moviment contrari a Bolonya.

També avui mig centenar d'estudiants s'ha tancat a l'edifici del rectorat de la Universitat d'Alacant per protestar contra les càrregues contra els manifestants a Barcelona.


http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3561416

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada